Nieuw hoofdstuk in Pogba-soap: opgepakte Mathias verspreidt tweets over broer Paul

Buitenlands VoetbalSport

Written by:

Spread the love


Mathias, die al weken allerlei beschuldigingen aan het adres van zijn jongere broer uit, had al rekening gehouden met zijn arrestatie, zo blijkt. Hij had een enorm aantal, vrij verwarrende, tweets en video’s klaargezet die gepubliceerd zouden worden als hij vast kwam te zitten. En dat is vandaag gebeurd. Een greep uit de reeks met bizarre tweets:

,,Ik zit waar je wil dat ik zit, kleine broer”, stelt Mathias Pogba. ,,Ik wist dat jij wilde dat ik gearresteerd zou worden en dat het dus zou gaan gebeuren. Je wilde dat ik je kwam smeken om me niet kapot te maken. Je wilde mijn eer en mijn geest kapotmaken. Dacht je echt dat ik dat zou laten gebeuren? Is eer niet heilig?”

,,Je wil het laten voorkomen alsof ik de slechterik ben. En mensen geloven je, jij kunt ze misleiden. Maar je familie weet hoe je echt bent.”

,,Jij liet buitenlands sprekende mensen mij volgen om aan te tonen dat je mij elk moment een ongeluk kon laten hebben. Vreemd dat je dat als zogenaamd slachtoffer zou doen.”


,,Je claimt dat je wordt afgeperst door je vrienden van vroeger. Jij bent heel laag gezonken, mijn broer.”

,,Er mocht elke maand 100.000 tot 150.000 euro betaald worden aan de medicijnman, ben je dat soms vergeten?” De man, gespecialiseerd in hekserij zou een goede bekende zijn van de Franse oud-international Alou Diarra en aan Pogba zijn geïntroduceerd door Nottingham Forrest-verdediger Serge Aurier.

Verder beweert Mathias dus dat zijn broer ‘altijd omringd is geweest door criminelen en dat nog steeds is’. Paul Pogba zou die connecties gebruiken om zichzelf te beschermen en daarbij zou geweld gebruikt zijn. De Franse international zou zijn criminele kompanen vervolgens hebben verraden, waarna die zich op Mathias en zijn moeder richtte. ,,Uit angst stapten wij niet naar de politie.”

Bewijzen voor al deze beschuldigen toont Mathias Pogba niet. Zijn advocaat is door persbureau AP benaderd, maar wilde nog geen commentaar geven.

Bekijk hier al onze sportvideo’s:


Lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.