Ongeslagen Mark van Bommel bespreekt rol Vincent Janssen en is vol vertrouwen: ‘Niet arrogant worden’

Buitenlands VoetbalSport

Written by:

Spread the love,,Als je wint, stijgt het vertrouwen. We probeerden zo snel mogelijk duidelijkheid in het elftal te brengen, steeds rekening houdend met de tegenstander. Je kunt dan weleens verliezen, maar de jongens houden vertrouwen in het idee. Zo’n vertrouwen kun je niet geven, je moet dat voelen als speler”, zei Van Bommel woensdagochtend voor de training.

,,Niet iedereen kreeg tot dusver evenveel speelminuten, maar de jongens gaan daar prima mee om. Je moet zulke zaken als coach open en duidelijk bespreken, ik heb ook maar elf plekken in de basis ter beschikking”, zei Van Bommel, die onder meer inging op de rol van Vincent Janssen. De Nederlander moet regelmatig concurrent Michael Frey voor zich dulden: ,,Ze hebben beiden de kwaliteiten om te spelen. Ik wil niet echt spreken van een eerste en tweede spits en dat zie ik als iets positiefs. Ze houden elkaar scherp.”

Tegen Lillestrøm wordt een 1-3 zege verdedigd: ,,Je kan roteren omdat het 1-3 was, maar je ziet het aan Union Sint-Gillis. Die verliezen na een 2-0 zege met 0-3 van Rangers. Ze hoeven er maar eentje te maken en het wordt weer spannend. Zo arrogant om nu even te gaan wisselen mogen en kunnen wij niet worden.”

Vorige week werd bekend dat Van Bommel ook de beschikking krijgt over Jurgen Ekkelenkamp, die donderdag in de derde voorronde van de Conference League tegen het Noorse Lillestrøm nog niet speelgerechtigd is. Zondag is Eupen de tegenstander van Royal Antwerp FC, dat nog zonder puntenverlies is.
Lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.