Verdachten babbeltruc na wilde achtervolging aangehouden

RegioVoorne-Putten

Written by:

Spread the loveDe verdachten waren in eerste instantie van plan om met de pinpas inkopen te doen bij electronicawinkel BCC. Maar toen een oplettende werknemer merkte dat er iets niet in de haak was, vertrokken ze. De gealarmeerde politie kwam de verdachten, die per auto waren vertrokken, snel op het spoor. Het mondde uit in een wilde achtervolging waarbij de verdachten met 80 kilometer per uur door een woonwijk in Spijkenisse scheurden. De politie stuurde meerdere eenheden ter versterking.

De verdachten vluchtten richting Geervliet en maakten ondertussen meerdere verkeersovertredingen. ,,Jullie scheurden met 130km/u door de polder en kwamen met vier wielen los van de grond. Iets voorbij Geervliet vlogen jullie uit de bocht en belandden jullie bijna in de sloot’’, zo schrijft de politie in het facebookbericht.

De bijrijdster wist uit het voertuig te springen en hield daar wat lichte verwondingen aan over. De bestuurder reed dezelfde weg weer terug naar Spijkenisse. Uiteindelijk knalde de bestuurder op een bruggetje bij het Hartelpark in Spijkenisse. Hij probeerde daarna nog te vluchten, maar is uiteindelijk aangehouden in een sloot. Na de aanhouding troffen de agenten bij de verdachten een buit aan die afkomstig was van diefstal.Lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.